رنجبرزاده: ؛
موانع پیش روی خودروسازان باید برداشته شود / حضور صاحب نظران بخش خصوصی در عرصه صنایع مختلف از جمله صنعت خودرو یک ضرورت هست

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «دیجی خودرو»؛علی اکبر رنجبرزاده عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه برای ماندگاری و استمرار تولید باید شرایط نقش آفرینی تولیدکنندگان بخش خصوصی در صنعت خودرو سازی را در میدان عملیات لحاظ کنیم، گفت: تولید کنندگان ما در انتظار این هستند که شرایط را برای آنها مهیا کنیم تا در عرصه رقابتهای داخلی و بینالمللی بتوانند ادامه حیات داده و انتظارات به حق مردم را پاسخ دهند.
رنجبرزاده در خصوص وضعیت تولید خودرو، اظهار داشت: در بحث مسئله خودروسازی و تولیدات صنعت آنچه که باید در سال 1404 به آن توجه کرد سرمایه گذاری مردم و بخش خصوصی در راستای تولید است. به عبارت دیگر، تولیداتی که داشتیم باید به لحاظ کمی و کیفی در راستای توسعه و پیشرفت قرار بگیرد مهم است. خودروسازی داخلی ما، هم به لحاظ اشتغال قابل توجه است و هم یکی از صنایع مهم کشوراست که میتواند کشور ما را نسبت به کشورهایی که صاحب این دانش و فناوری نیستند، متمایز کند.
وی افزود: بالاخره ما باید بتوانیم در عرصه رقابتهای بینالمللی، صاحب مقام و رتبه باشیم؛ بنابراین باید تمامی موانع پیشروی خودروسازان را برداریم و حقایق و واقعیتهایی که برای ادامه حیات خودروسازان ضرورت دارد، مورد دقت و توجه قرار دهیم؛ چراکه اقدامی که بخواهیم در بازه زمانی کوتاه مدت و موقتی در دستور کار قرار دهیم، خلاف جهت یک مسیر تولیدی مستمر است. لذا برای ماندگاری و استمرار تولید باید شرایط نقش آفرینی تولیدکنندگان را در میدان عملیات لحاظ کنیم. تولید کنندگان ما در انتظار این هستند که شرایط را برای آنها مهیا کنیم تا در عرصه رقابتهای داخلی و بینالمللی بتوانند ادامه حیات داده و انتظارات به حق مردم را پاسخ دهند.
رنجبرزاده با بیان اینکه بسیاری از قطعات خودرو امکان بومیسازی در داخل را دارد، گفت: ما باید تلاش کنیم کمترین واردات را در حوزه قطعات خودرو داشته باشیم و آنچه که مواد اولیه اون در داخل قابل تامین هست بتوانیم انها را به شکل بومی سازی تولید کنیم و تولیدات اجزای خودروهای داخلی ما در مسیر توسعه و پیشرفت قرار بگیرد. به شکلی که هم اشتغال بیشتری را شاهد باشیم و هم اینکه در عرصه رقابتها بتوانند خودشان را حفظ کنند که این امر به شرایطی بستگی دارد. ابتدا تامین ارز مورد نیاز برای مواد اولیه باید مورد توجه قرار بگیرد و همچنین ریسک سرمایهگذار را در حوزه تولید باید به شدن پایین بیاوریم و سرمایه گذار باید یقین داشته باشد که ارزش افزوده منابع مالیاش افزایش پیدا خواهد کرد.
وی افزود: برای دستیابی به اهداف توسعهای صنعت خودروسازی در سال ۱۴۰۴، نیازمند عزمی راسخ از سوی دستگاههای اجرایی هستیم. این عزم باید با همکاری و همراهی مجلس شورای اسلامی در زمینه قانونگذاری و ایجاد بسترهای تسهیلکننده برای سرمایهگذاری همراه شود. در این راستا، جذب و مشارکت فعال افراد متخصص، صاحبان دانش فنی، و دارندگان منابع مالی و مادی، امری حیاتی است. از سوی دیگر، ضروری است با تمام ظرفیت و توان از این سرمایهگذاران و فعالان اقتصادی در طول فرآیند سرمایهگذاری و تولید حمایت کرده و از بروز هرگونه آسیب و زیان برای آنها جلوگیری نماییم. این حمایت همهجانبه، ضامن رشد و شکوفایی صنعت خودروسازی و تحقق اهداف تعیینشده خواهد بود.
وی در پاسخ به این سوال که آیا با برنامههای ایران خودرو در زمینه مردمی سازی مدیریت موافق هستید، گفت: آنچه که در چارچوب قوانین کشور وجود دارد، باید پیاده سازی شود و اگر نگرانی های هم وجود داشته باشد نگرانی ها را باید رفع کنیم.
به نظر من حضور صاحب نظران بخش خصوصی در عرصه صنایع مختلف از جمله صنعت خودرو یک ضرورت هست و باید به شکل دلسوزانه به این امر توجه کنیم تا به نتیجه مطلوب برسیم.
رنجبرزاده در خصوص قوانین مصوب مجلس در جهش کاهش آلایندگی ها، گفت: استفاده از خودروهای برقی در قانون برنامه وجود دارد و باید به سمت ساخت خودروهای هیبریدی و برقی برویم تا هم بحث آلودگی هوا و هم هدررفت انرژی را نداشته باشیم. ما نباید از قافله توسعه کشورهای مختلف جا بمانیم و باید در عرصه شیوه های نوینی که در همه صنایع وجود دارد، باید پیشگام و پیشتاز باشیم و ضرورت دارد در کنار تمامی تولیدات ما یک پیوست دانش پایه و دانشبنیان کنارش قرار بگیرد.
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0