تجدید ارزیابی داراییها به شرکتهای خودروساز کمک میکند تا رقابت پذیر بمانند
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «دیجی خودرو»؛ تجدید ارزیابی داراییها یک فرآیند حیاتی است که شرکتها برای بهبود عملکرد و افزایش ارزش خود نیاز دارند. در صنعت خودروسازی، که یک صنعت پویا و رقابتی است، تجدید نظر در داراییها میتواند نقش بسزایی در فرآیندهای واگذاری سهام شرکتها داشته باشد. با توجه به پویایی بازار، تغییرات فناورانه، و نوآوریهای مستمر در این صنعت، تجدید ارزیابی داراییها ممکن است به شرکتهای خودروساز کمک کند تا رقابت پذیر بمانند و با رشد پایدار، سودآور و پاسخگو به نظام مالياتي عمل کنند.
تجدید ارزیابی داراییها در واگذاری سهام شرکتهای خودروساز به معنای بررسی مجدد ارزش داراییهای شرکت قبل از انجام معامله واگذاری سهام است. این فرآیند برای تضمین صحت و عدالت در تعیین قیمت سهام، کاهش ریسکهای مالی و حفظ منافع تمام اعضای شرکت انجام میشود.
خرداد ماه سالجاری بود که احسان خاندوزی وزیر امور اقتصاد و دارایی اعلام کرد: با موافقت وزارت صمت قرار بر این شد که مصوبه لازم برای تجدید ارزیابی خودروسازان در شورای عالی هماهنگی اقتصادی یا از طریق یک مصوبه قانونی اجرایی شود تا وضعیت خروج دو خوردوساز اصلی کشور در بازار سرمایه از حالت شک و تردید دربیاید.
طبق مفاد ماده ۱۴ قانون حداکثر استفاده از توان تولیدی و خدماتی و حمایت از کالای ایرانی، انجام افزایش سرمایه شرکتها، از محل تجدید ارزیابی داراییها، هر پنج سال یک بار امکانپذیر است، که در صورت تایید درخواست ۲ شرکت بزرگ خودروساز برای انجام این افزایش سرمایه، در شورای عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا، امکان بررسی درخواستها فراهم میشود.
در بهار امسال ایران خودرو اعلام کرد درخواست خود را با حمایت وزارت صنعت، برای انجام افزایش سرمایه از محل تجدید ارزیابی، به شورای سران قوا ارائه کرده است.
علیمردان عظیمی، مدیرعامل گروه صنعتی ایرانخودرو پیشتر گفته بود: مکاتبات متعددی با سران قوا، وزیر صمت و وزیر اقتصاد برای انجام افزایش سرمایه از محل تجدید ارزیابی صورت گرفته است.
در سال های اخیرکه خودروسازان ایرانی به دلیل شرایط اقتصادی و مشکلات مدیریتی، با زیانهای انباشته و کاهش ارزش داراییها مواجه شدهاند. تجدید ارزیابی داراییها یکی از روشهایی است که می تواند به خروج این شرکتها از زیان انباشته کمک کند و ارزش واقعیتری برای سهام آنها در بازار ایجاد نماید.
به طور کلی برای خروج خودروسازان از زیان انباشته و ورشکستی که باعث بیکاری کارگران و مشکلات اجتماعی فوق العاده ی خواهد شد دو اقدام اساسی؛حذف قیمت گذاری دستوری و افزایش سرمایه از محل تجدید ارزیابی ضروری می باشد.
برچسب ها :ایران خودرو ، بورس ، سایپا ، سهام خودروسازان
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0